dimarts

FER UN PICNIC

Material bàsic necessari: un cistell, vi fresquet, alguna cosa per menjar, i bona companyia.

Per recarregar el cos i la ment d’energia, que bona falta fa després de passar una crua hibernació, res millor que anar de picnic.
La primavera resulta la temporada ideal per fer-ne, per una banda, perquè el sol t’escalfa però no t’escalda, i per l’altre, perquè et desplaces pensant que no et trobaràs a ningú... i a vegades ho endevines!
Nosaltres hem triat els tollets de Capçanes perquè teníem mono i ens hem permès aquest luxe, però un picnic es pot disfrutar a la platja, al riu, a la muntanya o al parc del barri. (Val a dir que els tollets de la Serra de Llaberia són el ingredient perfecte, per això)
El verd de les vinyes, el vermell de les roselles, el turquesa de l’aigua i, l’ambient cristal•lí que es respira salpebren la jugada.
Un cop marcat el territori i instal•lats al lloc més privilegiat flamegem amb una copeta de vi. En aquest cas, agafem el flor de maig de Capçanes mateix (no m’agrada revelar marques,...però és que aquest lliga tan bé!!!) Les aromes i els sabors dels blancs i dels rosats combinen estupendament amb la època: fruites fresques i flors vermelles.
Finalment, fem xup-xup i deixem reposar una estona.

Un aspecte a tenir en compte és anar indumentat adequadament per l’ocasió, per exemple, si feu el picnic al riu o al mar, com nosaltres, us podeu acabar ficant a l’aigua amb calcetes i mitjons però millor si us calceu amb xancles i banyador ja perquè sempre acaba apareixent algú inesperadament i teniu molts números que quedeu com autèntics domingueros.

Que us vagi de gust, salut!

3 comentaris:

  1. M'ha encantat llegir el teu escrit. Sobretot perquè parla dels tollets i del vi de Capçanes, les dues coses són meravelloses, i perquè l'has escrit tu.
    T'animo a seguir escrivint, a mi m'encanta llegir-te.
    Quin goig això de banyar-se amb calcetes!
    Una abraçada,
    Emily

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies per llegir-me, Emily, per deixar akest comentari tannn brutal i per ser com ets.
    Sí, la veritat és que banyar-se en calces és molt + divertit!

    1 kilo de petons!

    ResponElimina
  3. És que ho poses en safata, però és la veritat: és més divertir banyar-se despullat, bé, potser igual de divertit, però més alliberador. Qualsevol gorg de les nostres muntanyes és un bon lloc, i més després d'una copeta de vi.

    ResponElimina