dimecres

BAG-IN-BOX

Qui no ha begut mai vi d’un tetra-brik amb 16 anys
en un banc de la plaça?
Almenys tota la meva generació sí. Quins inicis, eh,
que ara amb tan sols recordar-ho se’ns forma espontàniament un somriure entre vergonyós, nostàlgic i tendre a una banda dels llavis.
Oi?
Quan en plena transformació física i mental ens crèiem uns sabelotodo però en realitat encara érem uns pimpollos, de porus verds i esperit rebel. Com verds i rebels també eren els glops de vi que fèiem d’aquell àcid i ridícul envàs. Però per sort tots anem evolucionant, hem crescut i ara el tetra-brik ha passat a ser un bag-in-box. Hem madurat, som més elegants, equilibrats i sobretot més resistents. Presumim de tenir la pell forta i l`ànima consistent, ja que el vi dins un bag-in-box avui pot aguantar perfectament fins a 6 setmanes una vegada obert. Gràcies, primer, pel tipus d’embalatge: reforçat amb film especial i, segon, perquè el caldo cada vegada té més cos. D’aquesta manera no estem obligats a beure’ns fins l’última gota en una sola tarda, sinó que en podem gaudir tranquil•lament en ocasions diverses: mentre mirem una pel•lícula, mentre preparem el sopar, escrivim al blog, xerrem al sofà o, fins i tot podem tirar-ne un raig al rostit sense haver d’obrir una ampolla expressament.
Millorem perquè a dia d’avui sabem que cal economitzar, hem après a reciclar, a ser pràctics i, evidentment, seguim sent uns revolucionaris. Ho vols provar?

3 comentaris:

  1. Me gusta la idea, auqnue no bebeo ni una gota, je je je, ni ahora ni antes, yo no tube esas tardes de cogorza calimochera en el parque, yo era el que tenía que aguantaros a todos, ja ja ja...

    ResponElimina
  2. sí claro, es verdad, siempre hay excepciones. Pero es una idea cojonuda para tenerlo en casa y ofrecer a los amigos mientras escuchais música, sí o sí? jejeje ;)

    ResponElimina
  3. No mientas Alex...que una vez sí que pillaste una!!! En una cena de empresa...con chupitos!! jeje. Lo del bag in box està molt bé. Clar que sí. Sempre endevant

    ResponElimina