dimecres

IDEAR

El vi no és només abocar-lo a una copa i catar. Pot ser molt més.
Pot transformar un canapé de foi, o un tall de formatge, en un mos extremadament exquisit. Catàrtic.
Una simple sobretaula la pot capgirar i esdevenir una festivitat memorable; o inclús generar un debat sucós. Molt sucós.
Però també pot ser un regal. Un regal a cegues o un regal especialment escollit en concordança amb el caràcter del nostre amfitrió (... amb cos, salat, amarg, fresc, amb olor a fems, a rosa..., vés a saber, hi ha tants vins com persones) el que està clar és que desembolica, a la vegada, un joc a 3 perspicaç i enginyós.
A més a més, si vol, es pot disfressar d’espelma i perfumar tots els racons de la casa (per aquí un aire de Merlot, per allí un toc de Pinot). Fins i tot, pot ser un cosmètic i cobrir-nos el cos fent-nos sentir més sans i purificats, ... com també un penjoll de raïm pot convertir-se en una felicitació en forma d’arbre de nadal, o 12 granets ajudar a fer realitat els nostres 12 somnis...
Bé, doncs entre moltes altres coses de les que un vi pot arribar a ser i que podeu seguir descobrint, avui el vi és bàsicament un brindis per vosaltres.

Als que em llegiu, als que feu comentaris, al priorat, a BMA, al diccionari de sinònims, ... a tots als que em deixo i que m´heu inspirat tant durant aquest any, un brindis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada