dilluns

LES DONES DE BACO

Penso en les dones de Baco i penso inevitablement en elles. Dones amb somriures incondicionals i eterns, plenes de vida, ansioses de cultura i oci. Dones de color de la passió, espontànies i innocents. Valentes i independents. Dones sensibles, lluitadores, dones divertides i sempre amb ganes de més. Dones de silencis còmodes, de mirades expressives i còmplices. D’un entendre sense parlar. Dones amb anècdotes i arrebossades de records. Dones d’abraçades imperfectes i d’espatlles per plorar. Dones a vegades fàcils, a vegades delicades, dones a vegades transparents, a vegades confuses. A vegades aquí, a vegades allà. Dones sovint juntes, sovint soles. Dones amb caràcter.
Penso en elles i veig braves, nubes, veig xocolata i alcohol. Penso en elles i sento un “vale” i una estrofa de cançó. Penso en elles i noto el sol, la sal i la sorra contra el cos. Penso en elles i oloro a cafè, a crispetes i a pètals d´un roser.
Penso en les dones de Baco i, les puc contar amb els dits d’una mà.

Laía, Laia, Anna, Aru i Aina.

7 comentaris:

  1. Mística que lo flipas la foto, me encanta.

    ResponElimina
  2. "a vegades aquí, a vegades allà..."
    sempre he pensat que els amics de veritat mai deixen de ser amics. Es pot perdre el contacte un temps, però sempre tornen a retrobar-se tard o d'hora. canpistraus.

    ResponElimina
  3. I tots els records que encara ens queden per viure juntes! M'ha encantat ;) Mua! Nebor.

    ResponElimina
  4. Les tres Mosqueteres!!! ara bé,....facils? al menys desde el meu punt de vista no sou dones fàcils.....això si! sou molt fàcils d'estimar. XD . Cuida't pipu, i a la resta un petó y una abraçada de les meves...muaaa

    ResponElimina
  5. Amor... només puc dir "gràcies" per això tan maco que has escrit. T'estimo.

    Laia

    ResponElimina
  6. Som moltes coses.... i quan estem juntes...som molt millors.
    T´estimo.
    Us estimo nenes.

    ResponElimina
  7. Que bonic cari gràcies! T'ESTIMO JAVATA!!!!!!

    ResponElimina